IRMA projekt sistem d.o.o.
sedište: 11080 Beograd-Zemun, Njegoševa 29
centrala: 11070 Novi Beograd, Vladimira Popovića 6/210
Tel: +381 11 71-11-472, 71-11-407
Fax: +381 11 71-22-084
e-mail: office@irma-ps.com
http://www.irma-ps.com

Kontakt »

IRMA Projekt Sistem d.o.o.

Kompanija IRMA Projekt Sistem d.o.o. osnovana je 1992. godine, od kada uspešno deluje u oblasti zaštite životne i radne sredine od aerozagađenja u svim sektorima industrije, a posebno u oblasti eksploatacije i prerade mineralnih sirovina, u energetici, metalurgiji, cementnoj, drvnoj, industriji papira, stakla i mnogim drugim.

Naša primarna misija je da korisnicima kroz vrhunski kvalitet izrade opreme i izvođenja projekata, a uz primenu najsavremenijih tehnoloških dostignuća iz oblasti zaštite od aerozagađenja, ponudimo inovativna, efikasna i profitabilna rešenja uz maksimalnu uštedu energije.

U cilju ispunjavanja sve strožih ekoloških propisa i standarda, posvećeni smo stalnom usavršavanju naših osnovnih tehnologija i proizvoda kako bismo bili aktuelni, fleksibilni i u mogućnosti da u svakom trenutku ponudimo optimalna rešenja za konkretne i specifične zahteve naših korisnika.

IRMA PS svojim korisnicima obezbeđuje realizaciju projekata po sistemu "ključ u ruke", rekonstrukciju, revitalizaciju, nadzor i održavanje objekata, izradu studija i analiza, merenja emisija, konsalting itd. Osim delatnosti u oblasti zaštite životne i radne sredine bavimo se projektovanjem, izradom i nadzorom industrijskih postrojenja iz oblasti termotehnike, termoenergetike i petrohemije.

Sa preko 20 godina iskustva i sa zavidnom referentnom listom projekata realizovanih u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, IRMA PS zauzima lidersku poziciju u oblasti zaštite životne i radne sredine od aerozagađenja. IRMA PS uspesno je realizovala projekte i na tržištima Rusije, Engleske, Nemačke i Brazila.


Zastupnik za Francusku i Afriku
RAM Environnement, France
Web: www.ramenvironnement.com
E-mail: ram@ramenvironnement.com
Zastupnik za Srednji Istok
SBR Co, Iran
Web: www.sbr-co.com
E-mail: isfahanoffice@sbr-co.com